Om oss

GK är Skandinaviens ledande tekniska entreprenör och servicepartner. Vi erbjuder tekniska installationer och rådgivning som bidrar till betydande energibesparingar och miljövinster i kombination med optimal bekvämlighet för användarna – under alla år som fastigheten används.

En klimatförebild

Bygg- och anläggningsbranschen står globalt för 40 procent av energiförbrukningen och klimatutsläppen, och så får det inte förbli. Vi på GK anser att vi måste börja med oss själva och föregå med gott exempel. Det är ett åtagande som får konsekvenser för våra handlingar och de produkter och tjänster vi tillhandahåller.

Vår visselblåsartjänst – GK Whistle

GK är ett ansvarstagande företag med höga etiska standarder och stor respekt för allt som påverkas av vår verksamhet. Vi främjar öppenhet och uppskattar alla som säger till när de observerar eller upplever något som inte är i linje med våra värderingar eller etiska riktlinjer.

Kort om GK

 • 3

  Länder

 • 100

  Kontor

 • 3000

  Anställda

 • 6,1 mrd.

  Omsättning

Teknikområden & tjänster

Våra teknikområden och tjänster

Som totalteknisk leverantör ser vi till att en byggnad fungerar optimalt under hela sin livslängd. Vi jobbar med allt ifrån rådgivning och design till installation och service inom teknikområdena ventilation, rör, kyla & värmepumpar och byggnadsautomation.

Hållbarhet

GK:s vision är att vara en klimatförebild och hållbarhet är kärnan i vår verksamhet.