Vilka är vi?

Lär känna människorna bakom Team GK. Tillsammans använder vi våra styrkor - både som människor och som kollegor. Vi är Team GK – det är våra handlingar som räknas.

Lär känna Team GK

En arbetsplats att känna sig stolt över – i dag, imorgon och för nästa generation. Handlingar som räknas, det är vårt löfte och inte minst vår verklighet. Oberoende var i organisationen vi jobbar är vi alla ett GK. Team GK.

Läs mer om Team GK
Lär känna Team GK

Som lärling representerar Katrine GK:s nästa generation. Hennes resa mot servicemontör är på god väg och vi är väldigt glada över att ha henne med på resan. Men hur är det att börja sin yrkesbana på GK och hur går tankarna om framtiden? Låt oss träffa Katrine.

Som nyutbildad projektingenjör har Margretes resa inom GK bara börjat, vilket bådar gott för vår planet. Med skarpa hjärnor som hennes tar vi oss nämligen an framtidens utmaningar inom miljö och energi. Låt oss bekanta oss närmare med Margrete.

Under sina sex år på GK har Saleh gjort resan från praktikant till arbetsledare inom ventilation och plåtslagning. Trots att GK är det enda företaget Saleh jobbat på under sin tid i Norge, är trivseln på topp och att söka sig någon annanstans finns inte på kartan.

Med sina 16 år på GK i bagaget sitter Lucien inne på mängder av ovärderlig erfarenhet från företaget. Rollerna har förändrats genom åren och har lett fram till hans nuvarande tjänst som avdelningschef för fastighetsdrift. Låt oss titta närmare på vad som fått Lucien att stanna kvar på GK år efter år.

Regionchefen Kim är i full färd med att bygga upp en Project Management Office-avdelning i Danmark som blir en vital del för GK:s tillväxt i den regionen. Ett utmanande maskineri med många komponenter som alla måste fungera perfekt, men samtidigt en spännande resa. Vi tog Kim åt sidan för en kortare intervju.

En arbetsplats att känna sig stolt över – i dag, imorgon och för nästa generation. Handlingar som räknas, det är vårt löfte och inte minst vår verklighet. Oberoende var i organisationen vi jobbar är vi alla ett GK. Team GK.

Team GK | Handlingar som räknas

Som medarbetare inom GK bidrar du till att göra skillnad, för det är inte tanken som räknas, utan våra handlingar. Varje enskild medarbetares insats bidrar till att vi lyckas tillsammans och gör ett bra jobb. Tillsammans blir vi starkare, både som människor och kollegor. Vi har alla olika uppgifter, men vi är alltid ett team.

Team GK | Handlingar som räknas
Så fort man får problem med en arbetsuppgift så ger alltid någon i teamet en hjälpande hand.
Katrine

Katrine

Lærling

Det är en inkluderande atmosfär som jag verkligen uppskattar. Man känner sig som en i gänget.
Saleh

Saleh

Arbetsledare/BAS

Välkommen till en otroligt trevlig arbetsplats där du blir väl omhändertagen och tidigt får ansvar. Hos oss har du alla möjligheter att påverka din vardag och utveckling!
Margrete

Margrete

Projektingenjör

Det här med att hjälpa varandra som kollegor tycker jag lyser igenom vid varje projekt vi gör.
Kim

Kim

Regionchefen/PMO

Kombinationen av att växa rent personligt och samtidigt dela med mig av mina erfarenheter för att skapa en positiv utveckling hos andra känns särskilt tilltalande för mig.
Lucien

Lucien

Avdelningschef

Vill du bli en del av Team GK?

Hos får du vara med och skapa levande, välfungerande byggnader. Vi har alla olika uppgifter, men vi är alltid ett team. Här kan du läsa mer om oss och se våra lediga tjänster.

Läs mer om oss och se våra lediga tjänster
Vill du bli en del av Team GK?