Vilka är vi?

Lär känna människorna bakom Team GK. Tillsammans använder vi våra styrkor - både som människor och som kollegor. Vi är Team GK – det är våra handlingar som räknas.

Team GK | Handlingar som räknas

Som medarbetare inom GK bidrar du till att göra skillnad, för det är inte tanken som räknas, utan våra handlingar. Varje enskild medarbetares insats bidrar till att vi lyckas tillsammans och gör ett bra jobb. Tillsammans blir vi starkare, både som människor och kollegor. Vi har alla olika uppgifter, men vi är alltid ett team.

EB-film-thumbnail

Det har blivit dags att presentera Thomas Lavold, avdelningschef för GK:s entreprenad-avdelning i Troms och Finnmark. Thomas jobbar för att uppnå resultat inom sitt affärsområde och hanterar allt från övergripande projekt till att säkerställa välmående bland medarbetarna.

Det sägs ofta att ett jobb är varierat, och det stämmer förmodligen extra bra för våra servicerörmokare. För en självständig och händig person som Silje passar detta perfekt. GK har visat sig vara den perfekta miljön för henne att trivas i sin yrkesroll – här berättar hon med egna ord!

I GK arbetar en kompetent blandning av människor som befinner sig på olika platser i livet och i sina karriärer. Tobias är nyutexaminerad och arbetar som projektingenjör på GK, och trivs mycket bra med sitt yrkesval. Lär känna Tobias bättre här!

Martin trivs bäst med att jobba med riktigt stora byggnader, när han får bidra till att minska klimatutsläppen och inte minst när GK tänjer på gränserna för vad som är tekniskt möjligt.

Som lärling representerar Katrine GK:s nästa generation. Hennes resa mot servicemontör är på god väg och vi är väldigt glada över att ha henne med på resan. Men hur är det att börja sin yrkesbana på GK och hur går tankarna om framtiden? Låt oss träffa Katrine.

Från att ha haft en trygg roll som projektledare fick Margrethe känna på utvecklingskurvan när hon för ett och ett halvt år sedan fick ett chefsjobb med personalansvar. För henne handlar ledarskap mycket om att skapa öppenhet, släppa fram och anpassa.

Som nyutbildad projektingenjör har Margretes resa inom GK bara börjat, vilket bådar gott för vår planet. Med skarpa hjärnor som hennes tar vi oss nämligen an framtidens utmaningar inom miljö och energi. Låt oss bekanta oss närmare med Margrete.

Under sina sex år på GK har Saleh gjort resan från praktikant till arbetsledare inom ventilation och plåtslagning. Trots att GK är det enda företaget Saleh jobbat på under sin tid i Norge, är trivseln på topp och att söka sig någon annanstans finns inte på kartan.

Med sina 16 år på GK i bagaget sitter Lucien inne på mängder av ovärderlig erfarenhet från företaget. Rollerna har förändrats genom åren och har lett fram till hans nuvarande tjänst som avdelningschef för fastighetsdrift. Låt oss titta närmare på vad som fått Lucien att stanna kvar på GK år efter år.

Regionchefen Kim är i full färd med att bygga upp en Project Management Office-avdelning i Danmark som blir en vital del för GK:s tillväxt i den regionen. Ett utmanande maskineri med många komponenter som alla måste fungera perfekt, men samtidigt en spännande resa. Vi tog Kim åt sidan för en kortare intervju.

En arbetsplats att känna sig stolt över – i dag, imorgon och för nästa generation. Handlingar som räknas, det är vårt löfte och inte minst vår verklighet. Oberoende var i organisationen vi jobbar är vi alla ett GK. Team GK.

Så fort man får problem med en arbetsuppgift så ger alltid någon i teamet en hjälpande hand.
EB_Bli bedre kjent med Katrine

Katrine

Lærling

Det är en inkluderande atmosfär som jag verkligen uppskattar. Man känner sig som en i gänget.
EB_Bli bedre kjent med Saleh

Saleh

Arbetsledare/BAS

Välkommen till en otroligt trevlig arbetsplats där du blir väl omhändertagen och tidigt får ansvar. Hos oss har du alla möjligheter att påverka din vardag och utveckling!
EB_Bli bedre kjent med Margrete

Margrete

Projektingenjör

Det här med att hjälpa varandra som kollegor tycker jag lyser igenom vid varje projekt vi gör.
EB_Bli bedre kjent med Kim

Kim

Regionchefen/PMO

Kombinationen av att växa rent personligt och samtidigt dela med mig av mina erfarenheter för att skapa en positiv utveckling hos andra känns särskilt tilltalande för mig.
EB_Bli bedre kjent med Lucien

Lucien

Avdelningschef

Goda kollegor ger #superkrafter

Hos får du vara med och skapa levande, välfungerande byggnader. Du är sällan ensam om att fixa saker, och de gånger det bara är du själv på uppdraget, har du alltid ett team av kollegor bakom dig som du kan luta dig mot och fråga om hjälp. Vi jobbar inte alltid med samma uppgift, men vi är alltid ett team. Vår #superkraft är 3000 anställda som drar åt samma håll.

Se fler videointervjuer
#SuperHenrik

Jobb på GK

Vill du bli en del av Team GK?

Hos får du vara med och skapa levande, välfungerande byggnader. Vi har alla olika uppgifter, men vi är alltid ett team. Här kan du läsa mer om oss och se våra lediga tjänster.

Läs mer om oss och se våra lediga tjänster
TeamGK