Vill du vara med och bygga för framtiden?

Om du vill vara en del av ett framtidsinriktat företag där din erfarenhet är viktig, då kan GK vara rätt plats för dig! Inom GK brukar vi säga att det är våra handlingar som räknas. Om du vill ha ett arbete där du kan påverka och göra verklig skillnad, kommer du att passa in hos oss på GK.

GK jobbar med stora entreprenadprojekt och är en attraktiv samarbetspartner för våra kunder. Vi levererar tekniska installationer och erbjuder rådgivning som bidrar till betydande energibesparingar och miljövinster i kombination med optimal bekvämlighet för användarna – under alla år som fastigheten används.

En klimatförebild

Världen står inför stora klimatutmaningar. Ingen kan lösa dessa utmaningar ensam – men tillsammans, som ett team, kan vi göra mycket. Vår vision är att vara en klimatförebild. Det är handlingarna vi alla gör, varje dag, som leder till förändring. Hos oss på GK blir du en drivande kraft som tar och får ansvar, visar vägen och inspirerar till att bygga hållbara samhällen för generationer.

Vi på GK strävar efter att minska utsläppen av växthusgaser i bebyggda miljöer, genom att förnya det befintliga fastighetsbeståndet och utveckla det nya. Vi är nyfikna på just din erfarenhet och ger dig möjlighet att utnyttja din kompetens på bästa sätt, så att du kan göra skillnad.

Vår vision är att vara en klimatförebild.

Hos oss blir du en del av en stabil, tvärvetenskaplig miljö som utmanar dig, och där du kan utmana oss. Inom GK kommer du att arbeta tätt med spännande kunder, stora och komplexa projekt, ny teknik och morgondagens lösningar – lösningar som gör skillnad och som verkligen räknas.

Läs också:

Et grønt og bærekraftig samfunn for oss alle
Energieffektiva fastigheter är en del av lösningen
Läs mer

Hos oss vil du være en del av et solid, flerfaglig miljø som både vil utfordre og bli utfordret. I GK vil du være tett på spennende kunder, store og komplekse prosjekter, ny teknologi og morgendagens løsninger – løsninger som gjør en forskjell som virkelig teller.
 

Vill du arbeta med samhällsviktiga uppgifter och bidra till att vår bransch tar sin del av klimatansvaret, ja då är GK ett steg i rätt riktning.


Du kommer att omges av kompetenta chefer och medarbetare och får spännande utmaningar och goda utvecklingsmöjligheter. Oavsett om du vill specialisera dig inom ditt ämne, eller har som ambition att leda projekt eller människor, så ser vi till att du får möjlighet att utvecklas.

Du kommer att arbeta på ett innovativt, teknikorienterat företag med höga ambitioner som värdesätter din kompetens, tillsammans med kollegor som bryr sig om dig, både som medarbetare och som individ. Här blir du en del av familjen. Vi är Skandinaviens ledande tekniska entreprenör och servicepartner, med fler än 3 000 familjer med GK-anställda i tre länder.

Om du vill vara en del av ett framtidsinriktat företag där din erfarenhet räknas, då är GK rätt ställe för dig.


 
 

Vi har gjort fyra strategiska vägval
 

Vi ska vara ett GK

Ett GK handlar inte om att vi alltid ska jobba tillsammans men att vi alltid ska agera som ett team. Vi bryr oss om och hjälper varandra och tillsammans ser vi till att GK som helhet fungerar bra.

Vi ska prioritera lönsamhet före tillväxt

Under strategiperioden 2020-2025 ska vi prioritera lönsamhet framför tillväxt.

Vi ska ligga i framkant, och vi ska ha ett tydligt klimat- och framtidsfokus

Kommande generationer kommer att ställa hårdare krav på oss och vi som företag måste ta ett större ansvar för helheten. Det innebär att vi som är här nu måste se till att uppfylla dagens behov utan att möjligheterna för kommande generationer försämras.

GK ska vara en totalteknisk entreprenör och servicepartner

Vi finns till för klimatmedvetna kunder i Skandinavien som vill ha en kompetent partner för att utforma och drifta hållbara tekniska lösningar.

Vill du bli en del av Team GK?

Hos får du vara med och skapa levande, välfungerande byggnader. Vi har alla olika uppgifter, men vi är alltid ett team. Läs mer om oss och se våra lediga tjänster.

Se lediga tjänster
EB-Team GK i Sverige