Aktuella nyheter

Här kan du läsa nyheter, pressmeddelanden och annan aktuell information från GK.

8. mars, 2024

Hur ska fler kvinnor få upp ögonen för branschen? Samarbete, tydliga förebilder och mod att säga ifrån när saker behöver förändras. Det är receptet som ska få GK att öka andelen anställda kvinnor från 10 till 20 procent.

19. februari, 2024

GK avslutade året bra med rekordhög aktivitet och bra orderingång det fjärde kvartalet. Marknaden fortsätter vara kärv i hela Skandinavien, men en solid orderstock ger stabilitet inför 2024.

14. februari, 2024

Helena Jiewertz tillträder som ny verksamhetsutvecklingsdirektör för GK Sverige. Hon kommer att leda och ansvara för verksamhetsutveckling i GK där även områdena kvalitet, miljö, arbetsmiljö, säkerhet och inköp ingår. Helena börjar sin tjänst den 26:e februari.

13. februari, 2024

Mindre enn ett år etter at GK ble partner i mangfoldsnettverket Diversitas, er HR-leder i GK, Caroline Kindle valgt inn som nytt styremedlem.

2. januari, 2024

När Reza Ahmadi anlände till Iran vid nio års ålder häpnade han över standarden på de hus han såg. Han kunde inte låta bli att stirra på skyskraporna i glas som dominerade horisonten. Idag arbetar han med liknande byggnader i Göteborg. Byggnader som han tittade på med stora ögon som barn. Men vägen hit har inte bara varit enkel.

2. januari, 2024

Med lite anpassningar av arbetsuppgifterna på GK i Otta visar VVS-teknikern Silje Katrine Høva Johansen att det går att ha ett fysiskt krävande arbete även när man är gravid.

17. november, 2023

Vasakronan har återigen valt GK Sverige som samarbetspartner avseende entreprenad- och servicearbeten. Tre nya ramavtal har tecknats som omfattar ventilation i Stockholm och Göteborg, rörinstallationer i Stockholm, Uppsala och Malmö samt kyla i Stockholm, Göteborg och Malmö.

10. november, 2023

Aktiviteten är stabil och GK:s rörelseresultat utvecklas positivt under kvartalet. På en alltmer krävande marknad vinner vi både nybyggnadsprojekt och serviceavtal, vilket gör koncernens orderstock sund och balanserad.

25. oktober, 2023

— På GK ska vi arbeta säkert, eller inte alls. Vårt mål är en arbetsmiljökultur som är tydlig och som omsätts i handling så att alla kommer tryggt hem från arbetsdagen.

25. september, 2023

GK Sverige har ingått ett nytt avtal med Medicon Village, en banbrytande aktör inom Life Science och tillhandahållare av lokaler för forskning och utveckling. Avtalet innefattar årlig service av ventilation, befuktare och kyla.

13. september, 2023

GK Sverige har tecknat ett betydelsefullt partnerskap med Boliden, en av Nordens ledande gruvföretag. Avtalet avser ventilationsarbeten och obligatorisk ventilationskontroll (OVK) vid Aitikgruvan, som är Sveriges största koppardagbrott. Boliden har valt GK som partner för att möta höga krav på HMS, kvalitet och hållbarhet.

8. september, 2023

Endast en av tre personer är nöjd med inomhusmiljön på sin arbetsplats. Det visar en ny undersökning som GK tagit fram tillsammans med undersökningsföretaget Respons Analyse. ”Arbetsgivarna måste diskutera de här problemen och göra någonting åt dem”, menar Andreas Wallin, energispecialist och byggdoktor på GK Sverige.

1 2 3 4 5 6
1 2 3 4 5 6

Pressrum

Vill du få nyheter från GK? Prenumerera på våra pressmeddelanden via vårt pressrum på Mynewsdesk.

Presserom