Visa framfötterna ute på fältet!

Vill du vara en del av ett team där dina yrkeskunskaper räknas och få professionella utmaningar som utvecklar dig? Då är Team GK nästa steg för dig.

Inom GK drivs vi av att utveckla, bygga och drifta dagens och morgondagens lösningar. Vi jobbar med stora entreprenadprojekt och är en attraktiv samarbetspartner för våra kunder.

Vill du vara en del av en unik miljö, ta dig an tekniska utmaningar och få innovativa, hållbara arbetsuppgifter som hjälper dig att utvecklas? Möjligheterna är många inom GK!

Vi använder vårt engagemang och vår nyfikenhet för att utmana och se saker ur ett nytt perspektiv. Tillsammans tar vi ansvar, skapar förändring och ser till att vi är en inkluderande arbetsplats där alla får utrymme att utvecklas.

 

Dina karriärmöjligheter inom GK

Vi söker ambitiösa, nyfikna och drivna rörläggare, elektriker, servicetekniker och skicklig fackpersonal på alla nivåer. Är du en erfaren hantverkare, servicepersonal, bygg- och arbetsmiljösamordnare, produktionschef eller har annan relevant erfarenhet?

På GK ser vi till att du får möjligheter att utvecklas. Du kan till exempel specialisera dig inom projektledning, ledarskap eller projektutveckling, eller fördjupa dig inom ditt teknikområde och bli ämnesexpert. Det finns många möjligheter inom GK – flera av våra chefer började sina karriärer som montörer eller tekniker innan de gick vidare och blev chefer.

Om du vill veta mer om vad vi gör och hur det är att vara en del av team GK så är du välkommen att ringa, eller skicka in ditt CV till oss.

Läs också:

Godt samarbeid på tvers av fag. Fra venstre: Grzegorx Rakoczy, rørlegger i GK og Knut-Olav Bjørgum, servicetekniker i GK
Hälsa, miljö och säkerhet på GK
Läs mer

Bli en del av Team GK

Vi lägger stor vikt vid att se till att vi har en bra arbetsmiljö med god samverkan mellan olika teknikområden. Du får trevliga kollegor och chefer som stöttar dig, bryr sig om dig och ser till att du får möjlighet att i första hand vara ute på fältet. På GK är det högt i tak. Du får vara med där saker händer och har nära till besluten. Din kunskap, erfarenhet och utveckling är viktig för oss, för kunden och för samhället.

På GK kommer du att ingå i ett välfungerande team med personal som arbetar effektivt och trivs bra tillsammans. Vi har en god, inkluderande arbetsmiljö i linje med våra värderingar – inkluderande, nyfikna och ansvarstagande. Vi har alla olika uppgifter, men vi är alltid ett team.

Vi söker:
  • Rörläggare
  • Kylmontörer
  • Ventilationstekniker
  • Automationstekniker
  • Servicetekniker

Vill du jobba på GK?

Hos får du vara med och skapa levande, välfungerande byggnader. Vi har alla olika uppgifter, men vi är alltid ett team. Läs mer om oss och se våra lediga tjänster.

Se lediga tjänster
EB-Team GK i Sverige