Lär känna Lucien

Med sina 16 år på GK i bagaget sitter Lucien inne på mängder av ovärderlig erfarenhet från företaget. Rollerna har förändrats genom åren och har lett fram till hans nuvarande tjänst som avdelningschef för fastighetsdrift. Låt oss titta närmare på vad som fått Lucien att stanna kvar på GK år efter år.

Kombinationen av att växa rent personligt och samtidigt dela med mig av mina erfarenheter för att skapa en positiv utveckling hos andra känns särskilt tilltalande för mig.

 

Hur kommer det sig att du hamnat på din nuvarande tjänst?

Under mina år på GK har jag byggt upp en stor erfarenhet av teknik och fastighetsdrift, så denna roll kändes naturlig. Kombinationen av att växa rent personligt och samtidigt dela med mig av mina erfarenheter för att skapa en positiv utveckling hos andra känns särskilt tilltalande för mig.

Vad är det med GK som gjort att du stannat kvar?

Jag har brunnit för GK under alla år. Att få möjlighet att jobba med frihet under ansvar för att få livspusslet som småbarnsförälder att fungera är oerhört tacksamt, samtidigt som möjligheten till att utmana sig själv alltid finns där.

Sen är förmåner som det generösa friskvårdsbidraget väldigt uppskattat då det ger ett fantastiskt välmående. Man känner att man är omhändertagen här.

Läs också:

Digitalisering och smarta byggnader
Läs mer

Hur ser företagskulturen ut mer specifikt när det kommer till utveckling?

Här finns stora utvecklingsmöjligheter. Min resa har gått från servicetekniker inom ventilation till att utveckla mig mer inom fastighetsdrift, uppgradera mig till kundansvarig och sedan till serviceledare och projektledare på fastighetsdriftsavdelningen.

Och nu sist till avdelningschef där jag har en stor variation på uppgifter och har lärt mig mycket om ledarskap vilket känns väldigt roligt. Kort sagt är GK ett företag att växa på.

Hur ser du på GK:s roll inom innovation och teknik?

Vi är helt klart ett innovativt företag. Med vår stora satsning G-Kraft vill vi skapa en gemensam riktning mot framtiden med ett tydligt klimatfokus där vi fungerar som en totalteknisk entreprenör och servicepartner.

Vi arbetar för ett hållbart samhälle bland annat genom att ha ett mångfaldsperspektiv och när vi tar fram energibesparande lösningar. Vi lever alla på En Planet! Vi tänker hållbart!

Vi på fastighetsdrift är till exempel inne i alla typer av fastigheter som processindustrier, kontor, butiker, köpcentrum och bostäder. Så vi är inblandade i så gott som all typ av teknik på marknaden. Vilket också gör oss erfarna och breda i vår kompetens!

Läs också:

Inkludering och mångfald
Läs mer

Gör ni något annat än att jobba på GK?

Jadå! Att träffas tillsammans och göra saker ihop är viktigt för gemenskapen och trivseln på arbetsplatsen. En personlig favorit som jag kan nämna är "GK SportsClub" där vi provar olika sporter tillsammans. Mycket uppskattat!

Till sist, hur skulle du snabbt sälja in GK till en framtida kollega?

Vill du jobba med frihet under ansvar? Vill du utvecklas i din roll? Vill du anta en utmaning? Vill du ha roliga kollegor och spännande arbetsuppgifter inom en högaktuell bransch? Inget att tveka på – Välkommen till oss!

Hej, Stefan heter jag!

Jag är avdelningschef på rådgivning i Malmö. Jag och mitt team driver fram de här projekten som skapar energieffektivitet i byggnaderna ute hos våra kunder.

Hej, Stefan heter jag!

Jag är avdelningschef på rådgivning i Malmö. Jag och mitt team driver fram de här projekten som skapar energieffektivitet i byggnaderna ute hos våra kunder.

Lär känna Team GK

En arbetsplats att känna sig stolt över – i dag, imorgon och för nästa generation. Handlingar som räknas, det är vårt löfte och inte minst vår verklighet. Oberoende var i organisationen vi jobbar är vi alla ett GK. Team GK.

Läs mer
TeamGK