Lär känna Silje

Det sägs ofta att ett jobb är varierat, och det stämmer förmodligen extra bra för våra servicerörmokare. För en självständig och händig person som Silje passar detta perfekt. GK har visat sig vara den perfekta miljön för henne att trivas i sin yrkesroll – här berättar hon med egna ord!

Hur hamnade du på GK?

Min pappa var rörmokare, så det låg lite i korten, även om jag först jobbade inom pedagogik och senare på ett äldreboende. Jag insåg där att jag önskade en mer flexibel arbetsdag. Som person är jag självgående, och om det finns möjlighet att kombinera mitt jobb med fysiskt arbete passar det mig väldigt bra. På GK har jag både ett flexibelt arbetschema, samtidigt som jag får möjligheten att utöva ett bra hantverk!

Silje Katrine Høva Johansen
Silje Katrine Høva Johansen er servicerörmokare på GK.

Vad gillar du med företaget?

Mitt team känns som en familj! Det sociala är mycket viktigt för mig, och jag märker att vi arbetar bättre tillsammans när det sociala tas om hand och prioriteras i företaget. Det är roligt att gå till jobbet varje dag, och det beror till stor del på mina härliga kollegor som jag åker ut på uppdrag med varje dag.

Hur arbetar ni med företagets värderingar?

GK:s värderingar «INA» står för inkluderande, nyfikna och ansvarstagande. Jag vill lyfta fram en värdering som är extra viktig för mig, "inkluderande". Man märker att det är något som GK aktivt arbetar med. Jag känner mig inkluderad, och det bidrar till en bra arbetsmiljö.

Jag märker också att när någon tar ansvar smittar det av sig på andra på arbetsplatsen, vilket i sin tur leder till att fler tar ansvar. Samma sak gäller för arbetsmiljö och säkerhet. Vi går i täten och är goda förebilder för varandra när vi tar hand om säkerheten på arbetsplatsen.

Hur ser möjligheterna till utveckling ut inom GK?

Jag har lärt mig otroligt mycket under de åtta år jag varit här. Jag har byggt upp en portfölj som har gjort att jag hanterat mina arbetsuppgifter bra och blivit mer självständig med tiden. Jag har till exempel haft möjlighet att gå en femdagarskurs i sprinklersystem och en kurs i medicinsk gas. Dessutom finns möjlighet att gå på yrkesskola på deltid vid sidan av, om man så önskar.

EB-BAS, montør, teknikker

Som medarbetare inom GK bidrar du till att göra skillnad. Se jobbmöjligheterna hos oss.

Se lediga tjänster

Hur skulle du säga att GK jobbar hållbarhetsmässigt?

Vi bygger och installerar med en baktanke om att allt i framtiden ska vara energieffektivt och energioptimalt. Flera av våra uppdrag innebär att renovera gamla byggnader med detta i åtanke. Jag skulle också vilja säga att vi generellt är bra på att återvinna och hitta hållbara lösningar.

Hinner ni med något annat än jobb?

Ja absolut. En tradition vi har här på mitt kontor är "fredagsburgaren". Det är socialt och roligt. Vi har även spelat curling och bowling, vilket verkligen har fått fram tävlingsinstinkten bland kollegorna!

Slutligen, hur skulle du sälja in GK till en intresserad jobbsökande?

Vill du ha ett flexibelt jobb med ett unikt team? Då är GK något för dig! Jag har varit här i åtta aktiva år och får fortfarande möjlighet att utvecklas. Samtidigt ser jag fram emot varje ny arbetsdag, och det tycker jag säger mycket. Välkommen till värmen!

Jobb på GK

Vill du bli en del av Team GK?

Hos får du vara med och skapa levande, välfungerande byggnader. Vi har alla olika uppgifter, men vi är alltid ett team.

Läs mer om oss och se våra lediga tjänster
TeamGK