Lär känna Thomas

Det har blivit dags att presentera Thomas Lavold, avdelningschef för GK:s entreprenad-avdelning i Troms och Finnmark. Thomas jobbar för att uppnå resultat inom sitt affärsområde och hanterar allt från övergripande projekt till att säkerställa välmående bland medarbetarna.

Hur hamnade du på GK?

Jag började som projektingenjör år 2016. Efter några år öppnades möjligheten för mig att bli avdelningschef, en ärofull titel som jag inte kände mig redo att ta på mig direkt. När jag till sist kände mig redo att ta det ansvar som positionen innebar, tackade jag ja - och med resten av teamet i ryggen kände jag mig trygg i beslutet. Så blev det.

Vad gillar du bäst med ditt jobb?

Det är en öppen miljö där det inte spelar någon roll vem du ringer till för rådgivning inom koncernen. Alla svarar och gör sitt bästa för att hjälpa till. Så länge du levererar finns det stort utrymme för frihet under ansvar. GK kan sammanfattas på följande sätt: korta beslutsvägar, motiverade kollegor och en väldigt trevlig atmosfär!

EB-BAS, montør, teknikker

Som medarbetare inom GK bidrar du till att göra skillnad. Se jobbmöjligheterna hos oss.

Se lediga tjänster

Hur arbetar ni med företagets värderingar?

Jag har faktiskt hängt upp dem här på mitt kontor för att påminna mig själv varje dag; inkluderande, ansvarstagande och nyfikna. På GK förkortar vi det till "INA".

För det första är «ansvarsfullt» integrerat i vårt sätt att vara. Vi praktiserar alltid direkt och tydlig kommunikation. Om det är något som inte stämmer förmedlas det direkt till kunden, och vi ser till att ställa det till rätta.

Att vara «inkluderande» är en annan av våra grundläggande värderingar som återspeglas i vår jämställda arbetskultur. Vi välkomnar alla och stöttar varandra oavsett bakgrund, erfarenhet, ålder eller etnicitet.

«Nyfikenheten» inom GK märks i att människorna här har ett genuint intresse för vad de gör, både inom sitt område och även för vad andra delar av företaget sysslar med. Resultatet av detta är en stark sammanhållning.

Hur ser möjligheterna till utveckling ut inom GK?

Jag upplever en stor frihet och goda utvecklingsmöjligheter inom GK. Sedan jag började som projektingenjör på GK 2016 har jag varit involverad i många projekt, och jag upplever att så länge man levererar kommer stor frihet i din roll.

En av mina kollegor har arbetat länge inom branschen och deltog förra året i GK:s seniora projektledarprogram, som syftar till att göra våra projektledare ännu bättre. Han var redan en skicklig projektledare, men fick möjligheten att utvecklas ännu mer och hantera större projekt. Man behöver inte nödvändigtvis ta på sig en ny roll, men inom GK finns möjligheter för dem som vill det, och därtill finns goda möjligheter att fylla på sin verktygslåda.

Har ni tid för något annat än jobb?

Ja, absolut! Att engagera sig i fysisk aktivitet är något vi ständigt uppmuntrar våra medarbetare till. Vi har även regelbundna evenemang som sommarfester och julbord. Något roligt vi gjorde i somras var Midnight Run, där vi sprang en engelsk mil i midnattssol. Det var fantastiskt roligt!

Slutligen, hur skulle du sälja in GK till en intresserad jobbsökande?

Du kan engagera dig så mycket du vill. Det är din drivkraft som styr hur långt du kommer inom företaget. Här får du stor frihet och goda möjligheter till att utvecklas. Dessutom blir du en del av en riktigt bra företagskultur som du garanterat kommer trivas i.

Jobb på GK

Vill du bli en del av Team GK?

Hos får du vara med och skapa levande, välfungerande byggnader. Vi har alla olika uppgifter, men vi är alltid ett team.

Läs mer om oss och se våra lediga tjänster
TeamGK