Lär känna Katrine

Som lärling representerar Katrine GK:s nästa generation. Hennes resa mot servicemontör är på god väg och vi är väldigt glada över att ha henne med på resan. Men hur är det att börja sin yrkesbana på GK och hur går tankarna om framtiden? Låt oss träffa Katrine.

Så fort man får problem med en arbetsuppgift så ger alltid någon i teamet en hjälpande hand.

 

Hur kommer det sig att du hamnade på GK?

Jag valde att börja här på GK för att jag hade hört så mycket bra om arbetsmiljön. En stor och seriös firma med goda möjligheter till upplärning och utveckling kändes lockande så här i början av arbetslivet.
 

Hur skulle du beskriva arbetsmiljön nu när du varit här ett tag?

Stämningen känns ungdomlig med mycket energi och god arbetsmoral hos alla kollegor vilket ger en härlig arbetsmiljö att vistas i. Det dyker ständigt upp nya innovativa produkter och lösningar för framtiden som känns spännande att vara en del av.

Som kollegor har vi en god social atmosfär med stark sammanhållning. Att arbeta med rätt verktyg och rätt säkerhetsutrustning är något som också genomsyrar GK-andan.

Läs också:

Inkludering och mångfald
Läs mer

Vad är det bästa med ditt team?

Så fort du har problem med en arbetsuppgift så sträcks alltid en hjälpande hand ut från någon i teamet. Detsamma gäller cheferna, de tar sig alltid tid att ge dig ordentliga svar på dina frågor och uppför sig inte bara som chefer – utan även som kollegor.
 

Hur ser du på din framtid inom företaget?

Just nu är mitt mål att bli färdigutbildad servicemontör. Efter det har jag alla möjligheter att specialisera mig på det jag gillar bäst eller är mest intresserad av inom yrket. Jag började utan särskilt mycket förkunskaper och har redan kommit långt, så GK är verkligen en plats för lärande och utveckling!
 

Gör ni något kul förutom att jobba?

Vi har årligt julbord och kör ibland utflykter med firman. Under min tid har vi även åkt båt, löst rebusar och haft en härlig sommarfest. Så det händer en hel del kul!
 

Till sist: Hur skulle du snabbt sälja in GK till en intresserad arbetssökande?

Jag hade lockat med den goda arbetsmiljön, varierade arbetsuppgifter, härliga kollegor och riktigt bra chefer!

Jobb på GK

Lär känna Team GK

En arbetsplats att känna sig stolt över – i dag, imorgon och för nästa generation. Handlingar som räknas, det är vårt löfte och inte minst vår verklighet. Oberoende var i organisationen vi jobbar är vi alla ett GK. Team GK.

Läs mer
TeamGK