Lär känna Team GK

En arbetsplats att känna sig stolt över – i dag, imorgon och för nästa generation. Handlingar som räknas, det är vårt löfte och inte minst vår verklighet. Oberoende var i organisationen vi jobbar är vi alla ett GK. Team GK.

Som Skandinaviens ledande leverantör av totaltekniska lösningar är våra medarbetare en del av ständig positiv utveckling, höga ambitioner och en utmärkande lagkänsla. Vi skapar levande och välfungerande byggnader tillsammans. Men vi bygger inte bara på höjden, vi bygger också med hjärtat.

Under mina 16 verksamma år på GK kan jag stolt säga att jag fortfarande utvecklas varje dag. I en spännande och högaktuell bransch jobbar vi med ett enormt framtidsfokus för att göra såväl kunder som kollegor nöjda och glada varje dag.


Lucien, avdelningschef.

 

Där dina handlingar räknas

Med förhoppningen om att hitta en arbetsplats att utvecklas på inledde Saleh Mohamed Abdullah sin karriär på GK. Framgångssagan startade 2016, och idag är karriärvalet att börja på GK något Saleh inte ångrat en sekund.

– När jag kom till Norge och började studera norska letade jag efter en praktikplats, då öppnade GK dörren för mig. Efter 2,5 år som lärling på GK tog jag yrkescertifikat och blev montör. Idag är jag stolt över min resa – jag titulerar mig som ledande montör och har en egen tjänstebil. Möjligheterna här är enorma!

Utvecklingsmöjligheterna på GK är stora, våra visioner likaså. Vi vill göra skillnad på riktigt. Därför är det inte tanken som räknas, det är handlingarna. Byggbranschen står globalt sett för 40% av energiförbrukningen och utsläppen av växthusgaser. Men vår bransch är också en del av lösningen framåt. Med ny teknik, förnybar energi och ett tydligt hållbarhetsmål skapar vi en bättre värld inne – för dig och för nästa generation.

 

Ett arbetsklimat som gör skillnad

Våra ledord inkluderande, nyfikna och ansvarstagande har skapat en gemensam grund för oss att stå på. Vi strävar efter ett arbetsklimat som står för mångfald och respekt, där vår nyfikenhet leder oss till innovativa lösningar och ansvarsfulla handlingar. Hur uppnår vi våra mål? Svaret är enkelt – tillsammans.

– Som relativt ny på GK måste jag ändå säga att det bästa med jobbet är kollegorna. Här finns utrymme att ställa de där dumma frågorna – för att alla är så hjälpsamma. Man känner sig omhändertagen och som en del av ett team.

Vi tror på laget före jaget. Att vi uppnår de bästa resultaten tillsammans. Även om vi jobbar med olika uppdrag behöver vi varandra för att lyckas. Med det sagt jobbar vi också för att skapa de bästa förutsättningarna för att våra medarbetare ska känna sig stolta och motiverade över att jobba på GK.

 

Varför GK?

GK är en arbetsplats för dig som vill känna trygghet, gemenskap och glädje. För även om vi är en väldigt stor organisation, så bryr vi oss om varje medarbetare. Både under och efter arbetstid. Vi tror att en stor anledning till att vi är ledande inom vår bransch är på grund av lagandan som genomsyrar hela verksamheten. Utvecklingsmöjligheterna och hjälpsamheten. Arbetskulturen och hållbarhetstänket.

Det vi gör kanske inte alltid syns, men vi skapar en bättre värld inne. För våra kunder, medarbetare och samhället.

Vi bygger för nästa generation, för hållbara samhällen. Vi är Team GK – våra handlingar räknas.

Så fort man får problem med en arbetsuppgift så ger alltid någon i teamet en hjälpande hand.
Katrine

Katrine

Lärlingar

Det är en inkluderande atmosfär som jag verkligen uppskattar. Man känner sig som en i gänget.
Saleh

Saleh

Arbetsledare

Välkommen till en otroligt trevlig arbetsplats där du blir väl omhändertagen och tidigt får ansvar. Hos oss har du alla möjligheter att påverka din vardag och utveckling!
Margrete

Margrete

Projektingenjör

Det här med att hjälpa varandra som kollegor tycker jag lyser igenom vid varje projekt vi gör.
Kim

Kim

Regionchefen/PMO

Kombinationen av att växa rent personligt och samtidigt dela med mig av mina erfarenheter för att skapa en positiv utveckling hos andra känns särskilt tilltalande för mig.
Lucien

Lucien

Afdelingsleder