FÖRMÅNER SOM GÖR SKILLNAD

När du arbetar hos oss är det viktigt med en trivsam arbetsmiljö som erbjuder dig ett mervärde. Vi ger dig därför förmåner som gör skillnad - det är vårt sätt att visa uppskattnig under tiden som du är med och bidrar till en bättre miljö och en mer hållbar framtid. 

Familjeföretag

Vi är ett familjeägt företag som värnar om våra medarbetare. Vi ägs till 100% av vår ägare vilket innebär ett stöd från en koncern och därmed en trygghet.

Karriärmöjligheter på flera orter i Skandinavien

Är du intresserad att bo och arbeta i något av våra grannländer? Eller vill du upptäcka en annan del av Sverige? Vi finns i på flertalet orter i Sverige, Norge och Danmark. Vi ser det som möjlighet till utveckling för dig som medarbetare och för oss som organisation om du vill göra karriär hos oss.

Vi bryr oss – CSR

Genom vår mission – För en bättre miljö arbetar vi dagligen för ett mer hållbart samhälle. Vi sänker Sveriges totala energiförbrukning genom att energieffektivisera de tekniska installationerna som finns i både nya och befintliga byggnader.

GK Gruppen vill också arbeta för en hållbar utveckling utomlands. Vi samarbetar därför med Röda Korset, där vi i dagsläget stödjer projektet  ”Vatten och sanitet i Libanon” under ledning av Röda Korset.

Friskvårdsbidrag

Att du som medarbetare tar hand om dig ser vi som något positivt! Därför får alla som jobbar hos oss friskvårdsbidrag.

Företagshälsovård

Vi som arbetsgivare vill vara ett stöd även när du inte mår bra. Genom företagshälsovården kan du få råd och stöd på olika sätt, oavsett om du eller ditt barn är hemma sjuk några dagar eller längre tid.

Försäkringar vid föräldraledighet, sjukdom och pension

Med våra försäkringar får du som medarbetare hos oss lite extra pengar när du är föräldraledig, så att du kan vara hemma utan att känna stress över ekonomin. Vi har även försäkring om du skulle bli sjuk eller när det är dags att gå i pension.

Arbetstidsförkortning

Tack vare vårt kollektivavtal kan du som medarbetare ta ledigt några dagar per år, utöver semestern. Till exempel vid en klämdag eller om du har ett ärende att utföra.

Bil i arbetet

En del av arbetet innebär att åka ut till kunder och leverantörer. Det gör att många som arbetar hos hos oss har servicebil eller tjänstebil, vilket minskar dina egna kostnader.

8 skäl att arbeta hos oss

  • Familjeföretag 
  • Karriärmöjligheter på flera orter i Skandinavien
  • Vi bryr oss – CSR
  • Friskvårdsbidrag
  • Företagshälsovård
  • Försäkringar vid föräldraledighet, sjukdom och pension
  • Möjlighet till sjukvårdsförsäkring 
  • Arbetstidsförkortning
  • Bil i arbetet

 

Custom sub menus