GK vinner förlängt avtal med SISAB för tekniskt underhåll och utemiljö

6. april 2023
GK Sverige har vunnit förlängt avtal med SISAB, Skolfastigheter i Stockholm AB för avhjälpande underhåll på deras fastigheter. Avtalet, som är utformat enligt ABFF, innefattar samtliga installationstekniska områden såsom bygg, vitvaror, ventilation, värme, styr- och regler och el, samt utemiljö såsom lekplatsåtgärder efter myndighetsbesiktningar.

Inom ramen för avtalet med SISAB tillhandahåller GK ett brett spektrum av tjänster, vilket gör det till ett unikt projekt för företaget.

–  Vi är stolta över att ha vunnit förtroendet från SISAB igen och ser fram emot att fortsätta leverera tillförlitlig, kundnära och effektiv åtgärd för avhjälpande underhåll inom det förvaltade fastighetsbeståndet. Vårt goda rykte och relationen vi har byggt upp med SISAB genom tidigare lovord har varit en viktig faktor i att återigen få skriva avtal med dem. Vi ser fram emot att fortsätta bidra till en trygg och trivsam arbetsmiljö för elever och lärare på SISAB:s skolor, säger Robert Widbäck, distriktschef för region öst på GK Sverige.

För mer information vänligen kontakta:
Robert Widbäck, distriktschef region öst GK Sverige
robert.widback@gk.se