STUDENTER

Nyutexaminerad ingenjör eller civilingenjör? Har du bakgrund från energi och miljö, rör/VVS, byggtekniska områden, kylteknik, teknisk yrkeshögskola eller från universitetens tekniska högskolor, så är du mycket intressant för oss. Har du i tillägg riktig inställning och engagemang för våra verksamhetsområden, är du den vi önskar att ha med i vårt team!

Dina ambitioner

Gunnar Karlsen håller alltid på utkik efter engagerade och duktiga studenter. Unga medarbetare representerar ofta nya perspektiv och ny kompetens, och är därför en viktig resurs för oss. Hos oss kommer du att möta kolleger med mycket erfarenhet, bred kompetens och stort engagemang för våra verksamhetsområden. Karriärmöjligheterna är många, hos oss blir duktiga medarbetare belönade. 

Vi försöker att vara med på ett flertal arbetsmarknadsdagar för att presentera vårt företag för dig. Hoppas att vi ses där!

LÄRLING

Gunnar Karlsen vill gärna ta ansvar för utveckling av vår egen verksamhetskompetens och att ta in lärlingar som vi utvecklar är en del av detta. Vi menar att lärlingar är en resurs som kan tillföra kunskap och kompetens! Tag kontakt med respektive region för att förhöra dig om möjligheten att bli lärling hos oss. Är du målmedveten, positiv och engagerad inom teknik så ser vi fram emot att höra ifrån dig.

Custom sub menus