Hildegunn Naas-Bibow ny styrelseledamot i GK

19. maj 2022
Hildegunn Naas-Bibow (50) har valts in som ny styrelseledamot i GK Gruppens styrelse. Hon kommer bidra med sin gedigna erfarenhet av strategiarbete, företagskulturfrågor och organisations- och förändringsprocesser.

Hildegunn har arbetat med förändringsprocesser i 20 år, både som konsult i The Boston Consulting Group och som konsult och partner hos PwC. Hon har en civilekonomexamen från Norges Handelshøyskole (NHH) och en MBA från Harvard Business School. I dag arbetar hon som vd för familjeföretaget Furuseth Gård. Hildegunn är även styrelseledamot i Bane NOR och Unibuss och har tidigare varit vice ordförande i PwC:s styrelse.

— Jag är mycket glad över att kunna hälsa Hildegunn välkommen i styrelsen. Hon kommer bidra med sina goda kunskaper om kärn- och stödprocesser i företag i vår bransch. Med sin förståelse och gedigna erfarenhet har hon hjälpt ett antal bolag med omstruktureringsprocesser som lett till ett ökat värde för ägarna, medarbetarna och samhället, säger John-Erik Karlsen, GK:s ordförande.

— GK är ett företag med tydliga och solida familjevärderingar och inte minst spännande möjligheter och utmaningar framför sig. Jag ser fram emot att få vara med och vidareutveckla en av Skandinaviens största tekniska entreprenörer och bidra till företagets mission om att bygga hållbara samhällen för generationer, säger Hildegunn Naas-Bibow.

Naas-Bibow ersätter Amund Skarholt, som lämnar GK-koncernens styrelse.

Läs också:

John-Erik Karlsen,ägar och styrelsesordförande.
GK-koncernens styrelse
Läs mer