Vill du vara med och skapa energieffektiva lösningar i dagens och framtidens byggnader?

Kontaktperson

Hvis du mangler bilde

Har du frågor?

Kontakta HR

Är du student eller nyexaminerad? GK jobbar mot att bli en klimatförebild och vi vill ha med oss medarbetare som hjälper oss och branschen att gå i en mer hållbar riktning.

Lärlingar

Vi tror att de färdigheter och attityder som unga medarbetare tar med sig i arbetslivet är avgörande för att vi ska nå vårt mål att bli en klimatförebild.

En av vägarna till att bli en av oss på GK är via en lärlingsanställning. En lärlingsanställning kan du söka när du går eller har gått en godkänd utbildning inom plåt- och ventilation eller VVS- och fastighet. Som lärling hos oss får du erfarenhet och kunskap som du kommer ha stor nytta av i ditt kommande yrke. Vi ger dig de verktyg du behöver på din karriärresa genom att erbjuda utbildningar, en sund och trygg arbetsmiljö samt ett gott ledarskap. Du får även en handledare som hjälper och stödjer dig under utbildningstiden. När du uppnått vissa mål och utbildningstimmar får du ditt yrkesbevis eller certifikat.

Om du är nyfiken på ny teknik och vill jobba med att skapa en bättre miljö tillsammans med engagerade kollegor, så är GK platsen för dig. Vi behöver din kompetens för att hitta ännu bättre lösningar för optimal energianvändning. Var med och utveckla framtidens byggnader!

Studenter

Nyutexaminerad ingenjör eller civilingenjör? Har du bakgrund från energi och miljö, rör/VVS, byggtekniska områden, kylteknik, teknisk yrkeshögskola eller från universitetens tekniska högskolor- då vill vi komma i kontakt med dig!

Kontakta oss på hr@gk.se

Karriärmöjligheter

GK håller alltid utkik efter engagerade och duktiga studenter. Unga medarbetare representerar ofta nya perspektiv och ny kompetens, och är därför en viktig del av vår verksamhetsutveckling. Hos oss kommer du att möta kolleger med mycket erfarenhet, bred kompetens och stort engagemang för våra verksamhetsområden. Karriärmöjligheterna är många, hos oss blir duktiga medarbetare belönade.

Vi försöker att vara med på ett flertal arbetsmarknadsdagar för att presentera vårt företag för dig. Hoppas att vi ses där!

Detta säger medarbetare på GK

På GK har du stora möjligheter till utveckling och du får ständigt nya utmaningar. Som nyanställd strax efter studierna arbetade jag med energimärkning av kommersiella byggnader och energibedömning av tekniska anläggningar, medan jag nu arbetar med design och HSE. På GK råder det en social och professionell miljö, vilket gör mig väldigt glad!

Astrid Aarstrand er Prosjektingeniør i GK

Astrid Aarstrand

Projektingenjör. Tidigare student från Energi och miljö på NTNU

Det finns mycket bra med att jobba på GK. En av de sakerna jag direkt tänker på är att det är ett långsiktigt familjeägt bolag, detta skapar en arbetsro vilket medför att vi kan ta långsiktiga och genomtänka beslut. Andra bra saker är att vi är ett brett bolag med bred kompetens med mycket engagerade medarbetare.

Mikael Freij

Affärsområdeschef, Byggnadsautomation

GK tänker modernt och miljömedvetet. Jag fick som "Summer Engineering Intern" aktivt delta i utformningen och planeringen av framtidens byggnader med hållbarhet i fokus. Här lärde jag mig otroligt mycket både på kontoret och ute på fältet. Med en varierad vardag och tvärvetenskapliga uppgifter upplevde jag aldrig en tråkig stund. Med experter inom alla tekniska discipliner fick jag alltid hjälp och kunskap. Det blev verkligen en minnesvärd sommar!

Fredrik S. Andersen har hatt sommerjobb i GK og nå skal han skrive studentoppgaven sin via GK i Trondheim

Fredrik S. Andresen

Maskiningenjör. VVS-teknik-inriktning på NTNU

Se vilka möjligheter det finns för dig på GK

Här kan du se våra lediga tjänster eller skicka en öppen ansökan till oss.