Vill du vara med och bygga hållbara samhällen för generationer?

22. juni 2021
Vi på GK har som vision att bli en klimatförebild – vi tar ansvar för vår miljö, vårt samhälle och det vi lämnar efter oss till kommande generationer. Vill du vara en del av vår resa mot att bygga klimatsmarta byggnader och samtidigt ha roligt tillsammans med ett kompetent och engagerat team?

Vi söker just nu flera roller för att stärka upp vårt teknikområde Byggnadsautomation. Smarta byggnader är framtiden och nya digitala tjänster inom fastighetsautomation en förutsättning.

Just nu är vi mitt uppe i en spännande utveckling där fastighetsdriften blir alltmer proaktiv. Genom att vara innovativa och använda data på nya sätt kan vi erbjuda våra kunder tjänster i framkant. Låter det intressant och något som du tror att du kan vara med och utveckla? Sök då någon av våra spännande tjänster:

  • Affärsområdeschef för Byggnadsautomation och medlem i den svenska ledningsgruppen
  • Avdelningschef / affärsansvarig för Byggnadsautomation i Stockholm
  • Projektledare Byggnadsautomation
  • Produktägare GK Cloud


Har du frågor eller är nyfiken på vad detta kan innebära för dig?
Hör gärna av dig till Peter Hallberg, VD GK Sverige.

Byggnadsautomation med molnbaserade lösningar

Vi erbjuder automationslösningar både som en enskild tjänst och som en del av vårt utbud inom nybyggnation och befintliga byggnader.

På kontoret_BA_byggautomasjon

Jobba hos oss?

Om du vill arbeta med samhällsviktiga uppgifter och bidra till att vår bransch tar sin del av klimatansvaret - då är GK rätt plats för dig!

Camilla Bae Sivertsen er elektriker i GK og jobber i Trondheim