None
Michael Anefors, ny regionchef för Region Väst

Ny regionchef på Gunnar Karlsen Sverige AB

Skriven 18. januari 2018 av Gunnar Karlsen Sverige AB
Gunnar Karlsen Sverige AB (GK) har utsett Mikael Anefors till ny regionchef för Region Väst. Mikael tillträder rollen den 16 januari 2018 och ersätter den tillförordnade rollen som VD Göran Krawe haft fram till detta datum.
Gunnar Karlsen Sverige AB

”Mikael och jag har jobbat nära varandra under den senare halvan av 2017 då den förre regionchefen slutade. Mikael Anefors har genom sitt engagemang och erfarenhet, kombinerat med stor energi och en tydlig vision för framtiden, visat att han är en utmärkt kandidat för att leda vår expansiva verksamhet i västra Sverige. Mikael tar därmed även plats i den svenska ledningsgruppen där jag är säker på att han kommer att bli ett värdefullt tillskott”, säger Göran Krawe, VD på GK.
Mikael har arbetat inom olika positioner inom GK och nu senast som distriktschef för entreprenadverksamheten i Väst.
”Som ny Regionchef Väst ser jag fram emot att vidga mina vyer och få bidra till vår fortsatt lönsamma tillväxt i Göteborg. I första hand ska regionen inte växa geografiskt utan främst arbeta som ett lag med gemensam målbild. Vår region ska tillsammans bli starkare och visa våra kunder den styrka vi besitter som totalteknisk entreprenör och servicepartner”, säger Mikael Anefors.


”Under mina år på GK har jag upplevt stor potential i GK som företag. Det är en arbetsplats som skänker glädje och ger individer möjligheter att utvecklas. Jag hoppas nu kunna bidra till vår framgång både regionalt och rikstäckande och ser fram emot att påbörja ett spännande 2018 i en expansiv Göteborgsmarknad”, avslutar Mikael Anefors.   

 

För ytterligare information, vänligen kontakta:


Göran Krawe, VD, Gunnar Karlsen Sverige AB
+46 8 764 98 22  |  goran.krawe@gk.se


Mikael Anefors, Regionchef Väst, Gunnar Karlsen Sverige AB
+ 46 31 709 94 25  |  mikael.anefors@gk.seKategori: Nyheter
Custom sub menus