None

Conny Dyrenäs blir ny VD i GK Rör AB

Skriven 11. augusti 2017 av Gunnar Karlsen Sverige AB
Gunnar Karlsen Sverige AB

GK Rörs styrelse har utsett Conny Dyrenäs till ny VD i GK Rör AB. Conny tillträder tjänsten den 14 augusti 2017 då nuvarande VD Sören Samuelsson träder tillbaka från sin position.

Sören Samuelsson blir i samband med förändringen Senior Advisor för styrelsen i GK Rör och kommer att stödja organisationen i arbetet med strategiska initiativ i våra fortsatta expansionsplaner.

– Conny Dyrenäs kombinerar lång erfarenhet och starka resultat med stor energi och en vision för framtiden. Därför är han ett utmärkt val som ny VD. Tillsammans med en stark och erfaren ledningsgrupp är GK Rör AB i god form för att stärka vår position ytterligare genom fortsatt utveckling och tillväxt, både organiskt och genom ytterligare förvärv, säger Göran Krawe, styrelseordförande i GK Rör AB.

Conny har arbetat inom olika positioner inom installationsbranschen och nu senast som VD för Onninen Sweden AB.

– Jag ser fram emot att axla rollen som VD i GK Rör AB. Under Sören Samuelssons ledarskap har GK Rör etablerat sig som ett av de större rikstäckande rörbolagen i Sverige med stabil lönsamhet. Tillsammans med GK Rörs ledningsgrupp kommer jag fortsätta att stärka företaget och arbeta för att göra GK Rör till både kundernas och medarbetarnas naturliga förstahandsval. Det ska även bli intressant att ytterligare stärka hela Gunnar Karlsen Sveriges serviceerbjudande och produktivitet, säger Conny Dyrenäs.

– Sören Samuelsson har arbetat inom GK-gruppen i 1,5 år och har varit en nyckelperson i bolagets utveckling. Det här är en naturlig succession i och med förvärvet av JF Jansson Rör AB och vi är tacksamma att Sören fortsätter att vara ett stöd och bidra till GK Rörs fortsatta utveckling. Jag vill passa på att tacka Sören för hans skickliga ledarskap som har utvecklat GK Rör till en stark röraktör i Sverige, säger Göran Krawe.

– Jag är glad över att lämna över rollen som VD till Conny Dyrenäs. Med över 20 år i olika roller inom installationsbranschen känner han vår verksamhet väldigt bra. Han har också visat på en stark förmåga att få affären att växa i sina tidigare roller. Jag ser fram emot att han tar över rodret på GK Rör framöver, säger Sören Samuelsson.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Göran Krawe, VD, Gunnar Karlsen Sverige AB
+46 8 764 98 22  |  goran.krawe@gk.se

Sören Samuelsson, VD, GK Rör AB
+46 70 943 21 03  |  soren.samuelsson@gk.se

 

 Kategori: Nyheter
Custom sub menus