None

Gunnar Karlsen förstärker sin serviceverksamhet i Stockholm!

Skriven 06. april 2017 av Gunnar Karlsen Sverige AB
Gunnar Karlsen Sverige AB

LK Energy i Stockholm AB, tidigare Hoist, en relativt stor ventilationsentreprenör försattes på egen begäran i konkurs under februari månad.  I samband med att detta blev känt kontaktade vi på Gunnar Karlsen deras servicechef. Efter informationsmöten och diskussioner med all kvarvarande personal kunde vi tillsammans se att det fanns flera positiva effekter på en framtid tillsammans.

Dessa diskussioner har nu mynnat ut i att vi anställt merparten av personalen som tidigare arbetet för LK Energys serviceverksamhet i Stockholm. Vi får därmed in ytterligare kompetens inom OVK, injustering och servicetekniker vilket gynnar våra kunder. I och med detta stärker vi på Gunnar Karlsen vår position ytterligare på marknaden i Stockholm.

”Det är glädjande att de här kompetenta personerna som grupp valt att ansluta säg till oss på Gunnar Karlsen. Att man valt att tacka ja är också ett kvitto på att vi är ett attraktivt bolag. Vi har det senaste året satsat hårt på att utveckla vår serviceverksamhet och bredda vårt tjänsteutbud och det här ligger helt i linje med våra strategier. I och med reryteringen av dessa personer förstärker vi vår kompetens inom ventilation ytterligare och får in spetskompetens inom OVK och injustering.” säger Martin Vujicic Distriktschef Stockholm Service.Kategori: Nyheter
Custom sub menus