None

Erfarenhetsutbyte - en viktig del för att vi ska utvecklas

Skriven 10. mars 2017 av Gunnar Karlsen Sverige AB
Gunnar Karlsen Sverige AB

I ett stort bolag som Gunnar Karlsen finns det flera möjligheter att utvecklas.  En väg att gå är att använda sig av erfarenhetsutbyte mellan avdelningar, regioner och länder. Att kunna ha en dialog kring lyckade projekt och få med oss erfarenheter för att tillsammans bli än mer framgångsrika i nästa projekt är otroligt värdefullt. Framgång är ju som bekant en laginsats. 

I Göteborg har man ett spännande samverkansprojekt tillsammans med Swedavia och NCC på Landvetter Flygplats. Här ska man skapa en ny terminalbyggnad av ca 10 000 kvm. Passande så har vi arbetat med installationerna på Gardemoen, Oslo Lufthavn, sedan tre år tillbaka och under veckan besökte vårt entreprenadgäng i Göteborg våra kollegor i Norge för erfarenhetsutbyte och inspiration. Man passade samtidigt på att besöka vårt egenbyggda Miljöhus i Oslo.  Göteborgsgänget är nu fyllda av inspiration, kreativa idéer och nyttiga lärdomar som  kan applicera på våra projekt i Sverige.

Vill du läsa mer om vårt arbete på Gardemoen? Bläddra i vår tidning Inneklimat (nr3/2016) här

 Kategori: Nyheter
Custom sub menus