None

Stort intresse för miljön och installationsbranschen bland studenter på KTH

Skriven 15. februari 2017 av Gunnar Karlsen Sverige AB
För oss är studenter viktiga. Det är alla studenter som är morgondagens anställda och därför medverkar vi varje år på olika arbetsmarknadsdagar runt om i landet. Vi besöker både universitet, högskolor och yrkesutbildningar.
Gunnar Karlsen Sverige AB

Den andra torsdagen i februari varje år slår KTH upp sina portar för Lava – Samhällsbyggnadssektionens arbetsmarknadsdag! Årets Lava gick av stapeln den 9:e februari och vi på Gunnar Karlsen var en av de totalt 108 medverkande utställarna.

Dagen präglades av intressanta samtal och dialog mellan studenter och anställda på Gunnar Karlsen. Vi pratade om vilka möjligheter ett arbete på Gunnar Karlsen innebär. Vilka meningsfulla och intressanta arbetsuppgifter man får hos oss. Vi samtalade om vår företagskultur och varför människor väljer att arbeta på Gunnar Karlsen. Vi pratade också om vad energieffektivisering går ut på i ett installationsföretag som Gunnar Karlsen och om hur företag som satsar rätt kan effektivisera sin energiförbrukning.

Att intresset för hållbarhet och omställningen till ett hållbart energisystem var stort, tycker vi är roligt eftersom vi arbetar för en bättre miljö. Att intresset för installationsbranschen och Gunnar Karlsen som arbetsgivare också var stort känns självklart lite extra roligt. Hos oss är varje medarbetare viktig, för utan dem kan vi inte fullfölja vårt uppdrag.

Vill du också hänga med på vår resa? Besök då våra karriärssidorKategori: Nyheter
Custom sub menus