None

Rekryterar ny ansvarig avdelningschef i Stockholm

Skriven 05. december 2017 av Gunnar Karlsen Sverige AB
Gunnar Karlsen rekryterar Per Lang som ny ansvarig avdelningschef för vår TotalTekniska serviceverksamhet (TTS) i Stockholm!
Gunnar Karlsen Sverige AB

Vår nya avdelningschef  för vår TotalTekniska serviceverksamhet (TTS) i Stockholm, Per Lang, kommer närmast från Caverion där han under många år jobbat i ledande befattningar, senast som Distriktschef på Managed Services.

– Det är fantastiskt roligt att få in Pers kompetens och branschkännedom i bolaget. Stockholm är en stark, spännande och intressant marknad som genom Per får fortsatt fokus. Vi får genom honom också ytterligare förståelse för vad våra kunder behöver när det kommer till totaltekniska serviceavtal, säger Martin Vujicic, Distriktschef Stockholm.

Denna rekrytering är utav stor strategisk vikt och är helt i linje med vår satsning om att bli den ledande aktören i Stockholm inom teknisk fastighetsdrift.  Med Pers erfarenhet och nätverk blir detta än mer tydligt vart vi ska och hur vi ska positionera oss på marknaden. Vi ser fram emot stor utveckling i framtiden tillsammans med Per.

– Jag ser verkligen fram emot att komma till Gunnar Karlsen, ett företag jag tror mycket på och hoppas kunna stärka med min erfarenhet och kompetens, säger Per Lang.

Per börjar sin anställning hos oss i februari nästa år.

För ytterligare information, kontakta:
Martin Vujicic, Distriktschef, Gunnar Karlsen Sverige AB
martin.vujicic@gk.se
0706 - 60 99 80Kategori: Nyheter
Custom sub menus