None

Från 1 juni är GK etablerade med VS i Karlshamn

Skriven 23. maj 2016 av Gunnar Karlsen Sverige AB
Gunnar Karlsen Sverige AB

GK Syd har anställt tre nya medarbetare från VS företaget JONO AB i Karlshamn. Samtliga tillträder sina tjänster den 1 juni 2016. Ägaren till JONO AB, Johan Nordgren, kommer också han att övergå till GK från och med 1 juni och han ser mycket positivt på att ingå i GK:s fina team för att utveckla affärerna.

”Vi på GK ser positivt att få en bra etablering av VS i Karlshamn som kan fortsätta att expandera och skapa synergieffekter med våra övriga verksamheter i Karlshamn, Blekinge, Kristianstad och Småland”, säger Kennth Andersson avdelningschef för VS Syd.

Initialt kommer man informera tidigare JONO-kunder för att informera om övergången till GK vilket i förlängningen innebär att dessa får tillgång till alla våra tjänster och teknikområden utöver VS.

Vi hälsar våra nya medarbetare välkomna till GK och önskar dem lycka till!Kategori: Nyheter
Custom sub menus